گیگابایت از تولیدکنندگان برتر مادربرد و کارتهای گرافیک، بر روی خروجی وب سایت رسمی خود بروز رسانی بایوس برای مادربردهای بر پایه چیپست Z170 ، H170 ، B150 و H110 قرار داده است که با این به روز رسانی این مادربرد ها آماده پشتیبانی از نسل جدید پردازنده های اینتل (Kaby-Lake) خواهند بود .
دارندگان مادربردهای گیگابایت با استفاده از روشهای مختلفی می توانند به سادگی بایوس مادربردهای خود را بروز رسانی کنند. یکی از روشهای متداول بروز رسانی، استفاده از نرم افزار Q-Flash می باشد . این نرم افزار که بصورت مستقیم از طریق بایوس مادربردهای گیگابایت در دسترس می باشد ، به کاربران اجازه می دهد تا بسادگی بایوس مادربرد خود را از طریق فلش دیسک ، بروز رسانی کنند. برای اطلاع از نحوه بروز رسانی توسط Q-Flash کافیست به این لینک مراجعه فرمایید.
اگر شما دارای مادربرد پرچمدار گیگابایت یعنی Z170X-Gaming G1 می باشید ، می توانید با استفاده قابلیت Q-Flash plus مادربرد خود ، حتی بدون استفاده از پردازنده و حافظه اصلی بروز رسانی کنید. در صورتی که مادربرد شما از این Q-Flash پشتیبانی نمی کند می توانید با مراجعه به وب سایت گیگابایت از چند روشی که در اختیار کاربران قرار گرفته است استفاده نمایید. مهندسین کمپانی گیگابایت با تست و بررسی های دقیق روی مادربردهای سری 100 گیگابایت ، اطمینان حاصل نموده اند تا کاربران از حداکثر توانایی پردازنده های Kaby-Lake بهره ببرند.
برای دریافت آپدیت جدید مادربرد خود می توانید به وبسایت رسمی گیگابایت مراجعه نمایید یا از طریق جدول ذیل اقدام به دریافت آپدیت بایوس نمایید :
آخرین ویرایش توسط Avajang در تاریخ 03-11-16 انجام شده است
|
بایوسهای مادربردهای Z170 گیگابایت با پشتیبانی از پردازنده های KABY-LAKE را از این تاپیک دانلود کنید :
[مادربرد گیگابایت] دانلود آخرین بایوس های بتا و مود شده مادربوردهای گیگابایت
AMD>INTEL (04-11-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks